viernes, 15 de mayo de 2009

DIA D'INTERNET


Per quart any ens fem ressò del Dia Internacional d'Internet. El dia d'Internet és una efemèride que se celebrarà el proper dia 17 de maig, , impulsada per l'Associació d'Usuaris d'Internet. Es va celebrar per primera vegada el 25 d'octubre de 2005. Poc temps després, la Cimera de la Societat de la Informació celebrada a Tunis en novembre de 2005, va decidir proposar a la ONU la designació del 17 de maig com el Dia Mundial de la Societat de la Informació pel que es va moure l'anomenat Dia d'Internet.

Amb aquest dia és pretén donar a conèixer les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies per millorar el nivell de vida dels pobles i dels seus ciutadans. Cada vegada més associacions es van sumant a aquesta celebració és molt interesant poder compartir en una data el que cada un fa per apropar la Societat de la Informació (SI) a tots els ciutadans.

El Dia d'Internet aporta una oportunitat per impulsar i afavorir l'accés a la Societat de la Informació dels no connectats i dels discapacitats.

Que passeu un bon dia d'Internet....

No hay comentarios:

Publicar un comentario