miércoles, 11 de febrero de 2009

PETIT EXPLORADOR


UN PORTAL PER FER ACTIVITATS EN FAMILIA


QUI SÓN?

Petit Explorador és un portal orientat a donar a les famílies recolzament en l'educació i en el lleure dels seus fills.

La informació continguda en la web pretén oferir a les famílies una alternativa d'oci i lleure de qualitat. Les propostes incloses han estat valorades per l'equip tècnic de Petit Explorador, per tal d'orientar als pares i mares a l'hora de triar l'opció que més els hi convingui. Tant des d'un punt de vista del contingut com de la idoneïtat per la franja d'edat i el tracte rebut. A més, es convida a tots els Amics del Petit Explorador a enviar la seva valoració personal per tal d'ajudar-nos a enriquir el portal i entre tots poder oferir als nostres fills un munt d'experiències enriquidores.

En totes les seccions miren amb atenció especial que cadascuna de les propostes estigui ben adaptada a l'edat corresponent. Així mateix, recomanen els llibres i audiovisuals que fomenten valors d'igualtat, generositat, amistat, cooperació i cura del medi ambient; així com jocs que desenvolupin diferents aspectes, no sexistes, no bel·licistes i que serveixin per crear respostes adients al mitjà en el que s'han de desenvolupar.

ACTIVITATS INFANTILS PER A NENS I NENES

L'equip del Petit Explorador el conformen mares, pares, àvies i avis, de formació tècnica diversa: psicòlegs, pedagogs, professors, músics, actors, esportistes, enginyers.

Petit Explorador tracta continguts molt diversos, però sense dependre de cap entitat, la qual cosa permet oferir la informació amb llibertat i independència de criteri.

No hay comentarios:

Publicar un comentario